ONZE TEAMLEDEN

Allon Kijl Advocaat Amsterdam

Allon Kijl

ADVOCAAT FOUNDING PARTNER

Allon Kijl, een advocaat met een schat aan ervaring als ondernemer, is uw ideale sparringpartner binnen ABC Legal. Hij combineert een brede adviespraktijk met de bereidheid om voor u te procederen op diverse rechtsgebieden, waaronder portretrecht, onrechtmatige perspublicaties, ICT-recht, contractenrecht en ondernemingsrecht.

Zijn pragmatische oplossingsgerichte aanpak, gecombineerd met de bereidheid om te strijden wanneer nodig, maakt hem de perfecte bondgenoot voor uw onderneming en voor u als ondernemer.

Rechtsgebieden: mediarecht, intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht, ondernemingsrecht, contractenrecht, procesrecht

Allon Kijl Advocaat Amsterdam

mw. mr. Femmetje de Wind

(advocaat)


Femmetje de Wind, met haar rijke achtergrond als succesvol auteur en ondernemer in de uitgeverijsector, heeft haar expertise en creatieve energie naar de advocatuur gebracht. Bij ABC Legal richt zij zich op een breed scala aan rechtsgebieden die cruciaal zijn voor cliënten in de creatieve sector.

Met haar commerciële kennis, analytische schrijfvaardigheden en ondernemingsgeest is Femmetje uitstekend gepositioneerd om cliënten van ABC Legal te adviseren en te ondersteunen. Ze zet haar vaardigheden in om innovatieve oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van ondernemers in de dynamische wereld van het media- en entertainmentrecht.

Rechtsgebieden: mediarecht, intellectueel eigendomsrecht, ondernemingsrecht, contractenrecht en procesrecht.

Advocaat Amsterdam Babette P.Aalberts

Babette P. Aalberts

ADVOCAAT FOUNDING PARTNER

Babette is een advocaat met een indrukwekkende staat van dienst, maar ook een creatieve geest die complexe juridische vraagstukken vertaalt naar heldere en praktische oplossingen. Babette Aalberts is een van de toonaangevende specialisten in Nederland op het gebied van omroeporganisaties. Haar expertise strekt zich uit van de werkvloer tot aan de strategische en juridische uitdagingen van de boardroom. Of het nu gaat om het initiële idee, de productie van een televisie- of filmproject, of de uitzending ervan, Babette beheerst alle deelgebieden van de keten.

Babette is niet alleen een uitstekende advocaat, maar ook een bekwame mediator die graag begeleiding biedt in mediationzaken binnen de creatieve sector. Haar zakelijke inzicht en creatieve benadering maken haar tot een onmisbare kracht bij het oplossen van geschillen en het uitstippelen van strategieën voor succes. Babette heeft een zeer brede cliëntenportefeuille binnen de creatieve sector.

Rechtsgebieden: mediarecht, informatierecht, intellectueel eigendomsrecht, contractenrecht, mediation

Lars Post

ADVOCAAT

LLM Rijksuniversiteit Groningen

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).
Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Lars is gespecialiseerd in het algemeen contractenrecht en in het bijzonder in het arbeidsrecht (ontslagzaken, opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten, procedures inzake het collectieve arbeidsrecht en ondernemingsraden)

Lars begon zijn juridische carrière in 2010 bij Be Right. Hierna heeft Lars een uitstap gemaakt naar het (corporate) bedrijfsleven en dan met name het bankwezen.

Lars heeft onder andere gewerkt bij de ABN AMRO bank, de Volksbank en Geldmaat. Bij Geldmaat was hij werkzaam als “Legal Procurement consultant” en begeleidde in die hoedanigheid verschillende inkooptrajecten.

Naast zijn voorliefde voor het recht en de advocatuur is Lars ook maatschappelijk betrokken. Zo is hij jarenlang actief als vrijwilliger bij verschillende ANBI-erkende goede doelen en zit hij in het bestuur van zijn sportvereniging.

In 2020 begon Lars als advocaat voor ABC Legal.

Lars spreekt Nederlands en Engels.

Nevenfuncties, belangen en publicaties.

Chiara Romana de Kock

OFFICE MANAGER

BBA TMO Fashion Business School

Chiara Romana de Kock is verantwoordelijk voor het operatief aansturen en runnen van het kantoor. In het bijzonder organiseert zij de declaraties, eerstelijns-communicatie en logistieke zaken van kantoor.

Chiara begon haar carrière in de mode. Zo is ze 2015 gestart als accountmanager voor verschillende bekende kledingmerken en een agentschap. Waarvoor ze tot 2019 werkzaam bleef.

Chiara beheert naast haar werk als Office Manager bij ABC Legal  verschillende webshops en social media voor bedrijven in de mode en beauty industrie en tevens is zij actief als model.

In 2020 begon Chiara haar werkzaamheden bij ABC Legal.

In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, fitness en muziek.

Chiara spreekt Nederlands, Engels en Duits.