ONZE TEAMLEDEN

Allon Kijl Advocaat Amsterdam

Allon Kijl

ADVOCAAT FOUNDING PARTNER

LLM Vrije Universiteit Amsterdam

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Allon Kijl is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht en in het algemeen verbintenissenrecht. Hij heeft een focus op het auteursrecht, het portretrecht en het ICT-recht.

Allon begon zijn juridische carrière in 1999 in Amsterdam bij media- en entertainment advocatenkantoor Van der Kroft Advocaten. In 2007 richtte hij, samen met Babette P.Aalberts, het advocatenkantoor ABC Legal op.

Allon is daarnaast ook ondernemer. Zo heeft hij een aantal bekende horecaconcepten gelanceerd en heeft hij aan de wieg gestaan van een fiscaal advieskantoor en een management kantoor voor artiesten.

Allon Kijl geeft gastcolleges op de Vrije Universiteit te Amsterdam en is ook bestuurder en adviseur van diverse stichtingen, die opkomen voor algemeen maatschappelijke belangen.

In zijn vrije tijd houdt hij van skiën, hardlopen, koken en is hij een familieman.

Allon spreekt Nederlands, Engels, en Hebreeuws.

Nevenfuncties, belangen en publicaties.

Advocaat Amsterdam Babette P.Aalberts

Babette P. Aalberts

ADVOCAAT FOUNDING PARTNER

LLM Universiteit Leiden

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Babette Aalberts is gespecialiseerd in het mediarecht. Zij schakelt tussen de hands-on aanpak van de werkvloer en de strategische en juridische uitdagingen van de board room.

Babette begon haar juridische carrière als toegevoegd onderzoeker bij de KUB Tilburg. Daarna werd zij advocaat bij Kennedy Van der Laan advocaten te Amsterdam. In 2004 werd zij Hoofd Juridische Zaken van de TROS. In 2007 startte zij, samen met Allon Kijl, het advocatenkantoor ABC Legal op.

Babette is als gastdocent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam (Media & Communicatierecht).

Babette combineert het juridische graag met het creatieve en heeft (via de entiteit House of Impact) de volgende televisieproducties geproduceerd: ‘ Love Exchange’, ‘ Daten in de Natuur, ‘ Het Leven is een Jurk’, ‘ EK-voetbaltalk & ‘ De Sportquiz van het Jaar’

Babette heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Informatierecht (IT-recht/mediarecht)

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Babette spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Nevenfuncties, belangen en publicaties.

Jan van Vegchel

ADVOCAAT

LLM Universiteit van Amsterdam
MSc Universiteit van Wageningen

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Jan van Vegchel is gespecialiseerd in het mediarecht, intellectueel eigendom, privacy, bescherming persoonsgegevens en overeenkomstenrecht.

Na drie decennia als journalist en (hoofd)redacteur gewerkt te hebben voor diverse media, begon Jan april 2019 een tweede leven als jurist bij ABC Legal. Hij volgende zijn rechtenstudie aan de Open Universiteit (geslaagd met lof) en de Universiteit van Amsterdam (cum laude), waar hij de UvA-scriptieprijs won.

Jan is tevens lid van de adviescommissie bezwaarschriften van de gemeente Den Haag en voorzitter van de beroepscommissie keurmerk streekomroepen van de NLPO. Daarnaast doceert hij geregeld aan verschillende opleidingen journalistiek.

Jan spreekt Nederlands en Engels.

Nevenfuncties, belangen en publicaties.

Lars Post

ADVOCAAT

LLM Rijksuniversiteit Groningen

Aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).
Lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Lars is gespecialiseerd in het algemeen contractenrecht en in het bijzonder in het arbeidsrecht (ontslagzaken, opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en vaststellingsovereenkomsten, procedures inzake het collectieve arbeidsrecht en ondernemingsraden)

Lars begon zijn juridische carrière in 2010 bij Be Right. Hierna heeft Lars een uitstap gemaakt naar het (corporate) bedrijfsleven en dan met name het bankwezen.

Lars heeft onder andere gewerkt bij de ABN AMRO bank, de Volksbank en Geldmaat. Bij Geldmaat was hij werkzaam als “Legal Procurement consultant” en begeleidde in die hoedanigheid verschillende inkooptrajecten.

Naast zijn voorliefde voor het recht en de advocatuur is Lars ook maatschappelijk betrokken. Zo is hij jarenlang actief als vrijwilliger bij verschillende ANBI-erkende goede doelen en zit hij in het bestuur van zijn sportvereniging.

In 2020 begon Lars als advocaat voor ABC Legal.

Lars spreekt Nederlands en Engels.

Nevenfuncties, belangen en publicaties.

Chiara Romana de Kock

OFFICE MANAGER

BBA TMO Fashion Business School

Chiara Romana de Kock is verantwoordelijk voor het operatief aansturen en runnen van het kantoor. In het bijzonder organiseert zij de declaraties, eerstelijns-communicatie en logistieke zaken van kantoor.

Chiara begon haar carrière in de mode. Zo is ze 2015 gestart als accountmanager voor verschillende bekende kledingmerken en een agentschap. Waarvoor ze tot 2019 werkzaam bleef.

Chiara beheert naast haar werk als Office Manager bij ABC Legal  verschillende webshops en social media voor bedrijven in de mode en beauty industrie en tevens is zij actief als model.

In 2020 begon Chiara haar werkzaamheden bij ABC Legal.

In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, fitness en muziek.

Chiara spreekt Nederlands, Engels en Duits.